Selecteer een pagina

Bar – Barista 

De meest sfeervolle mobiele espresso bar in een Piaggio Ape Classic. De koffie in al zijn variëteiten serveren we volgens de regels van de kunst terwijl je ook echt kan plaatsnemen aan de bar. De zeer luxueus uitgeruste Piaggio en de Faema E61 espresso machine voeren je terug in de tijd naar het Italië van de jaren 60

 Kokeneteke 

 Een bezienswaardigheid op elk evenement- we hebben het natuurlijk over foodtruck Kokeneteke. En wees   eerlijk; om de knalrode truck mét ruitjesmotief kan je moeilijk heen. Wij serveren in Wilrijk de Gourmet   Burger. Geschikt voor liefhebbers van kip, lamsvlees, veggie, spits of zelfs bacon! Zo lekker heb je ze nog     nooit gegeten.

Wheely Wilson 

Wheely Wilson : Met hun mobiel café schenken zee klanten 4 verschillende bieren van het vat, verder is er nog een assortiment bieren op fles, frisdranken, wijnen en cava. Ook hebben ze verschillende Gin -tonics en rhums die ze u aanbieden.

 Taste 

 Taste laat je proeven van heerlijke gerechten vanuit onze charmante en sfeervolle foodtruck. 
 Van fingerfood tot volledige maaltijden. Dit alles met seizoensgebonden ingrediënten en een echte ‘Taste’-   twist!!

Il Toastone

Il Toastone serveert maxi toasten ( 16 op 16 cm ! ) met heerlijke Italiaanse ingrediënten. Van onze Colosseo met sappige porchetta, de Amalfi met zalm en provolone, de heerlijke Parmigiana tot zelfs onze toasten met zoet beleg. Bovendien zijn we constant op zoek naar heerlijke nieuwe combinaties.

 Frituur de Tempelier 

 Geen volksfeest zonder echte Vlaamse frietjes! Frituur de tempelier bak de lekkerste frietjes, curryworsten en bamischijven. Voor ieder wat wils! Klassieke Frieten, beter kan bijna niet.